• 16 april 2016

SLOTCONCERT Gelders-Utrechts Cantatekoor Op zaterdag 16 april 2016 geeft het Gelders-Utrechts Cantatekoor zijn laatste concert. Na 23 jaar houdt het k...

Sponsors, donateurs, subsidi├źnten

vioolDe steun van velen is nodig om de concerten van het GUC mogelijk te maken. Om die reden kunt u donateur van het koor worden.
Donateurs ontvangen 2 keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden van het koor.
Via ons e-mail adres of door gebruik te maken van ons online contactformulier kunt u zich als donateur aanmelden.

Tevens kunt u zich als belangstellende van het GUC aanmelden.
Dan zorgen wij via e-mail dat u op de hoogte blijft van de data
en programmering van onze concerten.
Vermeld in uw e-mail: Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoon en jaarlijkse donatie (vanaf 15 euro).

Donaties kunt u overmaken op IBAN: NL09RABO0395148502 ten name van Gelders-Utrechts Cantatekoor te Veenendaal.

Ieder jaar wordt er een subsidieaanvraag gedaan bij het kfHein,fonds.

kfheinfonds

┬ę Copyright 2013 Gelders-Utrechts Cantatekoor. Alle rechten voorbehouden.

Op